Wat zijn Kawaii tekeningen? Download nu de gratis kleurplaat.

door | dec 12, 2020 | Gratis, Knutselen

Kawaii is een Japans woord wat letterlijk schattig of liefelijk betekend. Het is de culturele stijl van getekende personages in zachte pastel kleuren, vaak met een grote aaibaarheidsfactor. Dus Kawaii tekeningen zijn schattige versimpelende tekeningen vaak met tweedimensionale lichamen en grote hoofden, daarnaast is het gebruik van grote ogen ook een van de kenmerken.

 

 

 

Kawaii kleurplaat 2021

Toen ik dit een tijdje geleden tegen kwam ben ik dit gaan leren. Op de iPad met mijn Apple Pencil, maar ik gebruik mijn iPad met Apple Pencil te weinig. Ik teken het liefst op mijn MacBook Pro in Affinity Designer, dat gaat mij namelijk veel beter af.

 

Kawaii kleurplaat 2021

Als je dit zelf ook graag wilt oppakken dan kun je boeken kopen om stap voor stap zelf Kawaii tekeningen te maken. Bijvoorbeeld dit boek op Amazon (let op: als je op de affiliatie link klikt ga je naar de website van Amzon.com)

Nu heb ik zelf mijn eerste kerst Kawaii tekening gemaakt. En die wil ik graag met jullie delen. Je kunt hem gratis downloaden, klik op de link onderaan deze pagina. In de toekomst zal ik er meer maken. En met jullie delen.

Ik wens jullie en de kinderen veel kleurplezier.

Liefs, Elaisa

Gratis Kawaii kleurplaten by heBBiez

Klik op een kleurplaat hieronder om deze te kunnen uitprinten.

Kawaii kleurplaat Pasen heBBiez
Kawaii kleurplaat Pasen heBBiez
Wat zijn Kawaii tekeningen?
Kawaii kleurplaat 2021

Vind je dit een leuk artikel? Deel hem dan op Facebook of pinterest.

Pin It on Pinterest