Hoe maak ik waxinelichtjes met verborgen boodschap

door | okt 24, 2020 | Gratis, Knutselen

Waxinelichtjes met boodschap

Vind je het ook leuk om gezellig te knutselen? Bij heBBiez kun je leuke sheets uitprinten voor het maken van waxinelichtjes met verborgen boodschap. Ik zal ook stap voor stap uitleggen hoe je deze leuk waxinelichtjes met verborgen boodschap maak.

Stap 1

Print de sheet die je wilt gebruiken uit. Je vind deze onderaan de pagina. Ook vind je hier een blanco sheet. Daarmee kun je heel leuk zelf een tekening of ontwerp maken/tekenen.

Stap 2

Knip alle ronde labels uit. Omdat de maten van waxinelichtjes verschillen kun je het beste met potlood een cirkel tekenen op de ronde label. Gebruik hiervoor het waxinelichtkaarsje. Zelf gebruik ik een pons om zo de rondjes uit te ponsen. Super handig. Je koopt de pons bijvoorbeeld hier op amazon (let op: als je op de affiliatie link klikt ga je naar de website van Amzon.com) De pons die ik heb gebruikt is de cirkel pons van Rayher en heeft een diameter van 1,5 inch of 3,81 cm. Meestal staan de inch maten op het product. 

Stap 3

Haal het lontje uit de waxinelichtkaarsje. Maak een gaatje in het midden van het ronde label. Je kan hiervoor een sateprikker gebruiken.

Stap 4

Plaats het ronde label met gat op het lontje en daarop zet je het waxinelichtkaarsje weer terug. Vervolgens plaats je het complete waxinelichtkaarsje weer terug in de aluminium houder.

Pin It on Pinterest