Blog by heBBiez

Wat zijn Kawaii tekeningen? ? Download nu de gratis kleurplaat.
Kawaii kleurplaat 2021

Kawaii is een Japans woord wat letterlijk schattig of liefelijk betekend. Het is de culturele stijl van getekende personages in zachte pastel kleuren, vaak met een grote aaibaarheidsfactor. Dus Kawaii tekeningen zijn schattige versimpelende tekeningen vaak met tweedimensionale lichamen en grote hoofden, daarnaast is het gebruik van grote ogen ook een van de kenmerken.

Toen ik dit een tijdje geleden tegen kwam ben ik dit gaan leren. Op de iPad met mijn Apple Pencil, maar ik gebruik mijn iPad met Apple Pencil te weinig. Ik teken het liefst op mijn MacBook Pro in Affinity Designer, dat gaat mij namelijk veel beter af.

Nu heb ik zelf mijn eerste kerst Kawaii tekening gemaakt. En die wil ik graag met jullie delen. Je kunt hem gratis downloaden, klik op de link onderaan deze pagina. In de toekomst zal ik er meer maken. En met jullie delen.

Ik wens jullie en de kinderen veel kleurplezier.

Liefs, Elaisa

P.S.: Ik krijg niet betaald als je op de link naar Affinity Designer klikt. Je kunt dus met een gerust hart er op klikken.

Kawaii kleurplaten by heBBiez

Wat zijn Kawaii tekeningen?
Kawaii kleurplaat 2021

Vind je dit een leuk artikel? Deel hem dan op Facebook of pinterest.

Pin It on Pinterest