heBBiez stones

heBBiez stones

 

Ook ik ben nu verslaafd aan het verven van stenen. Het is namelijk zo leuk om ze te vinden, maar ook om ze zelf te verven. Ik noem mijn happy stones “heBBiez stones”. Mijn eerste batch heb ik gemaakt op onze mini vakantie in Groot-Valkenisse. Ik heb verf, kwasten en spuit vernis gekocht bij de action in Vlissingen de pennen gebruikte ik van het merk Lumicolor (als je op de link klikt ga je naar de website van Amazone) en ben in de avond lekker stenen gaan verven. Ik heb mijn eerste batch van 12 stenen dan ook in de duinen van Groot-Valkenisse richting Zoutelande neergelegd. Ik heb deze stenen niet genummerd, helaas vergeten.

Verf of stiften?

Ik vond het erg lastig om leuke tekeningen op de stenen te verven. Ik heb nog geprobeerd om met de lumicolor stiften iets moois te maken maar dan kan je eigenlijk alleen maar zwart gebruiken.


zie steen nummer 13 een groene kikker.

Ik heb dan ook wat rondvraag gedaan in de verschillende happy stones groepen die je op Facebook kan vinden. Echt elke stad of dorp heeft tegenwoordig wel een eigen facebook groep voor happy stones. Daar kreeg ik al snel te horen dat je beter stiften kunt gebruiken. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb via Amazon deze super gave acryl stiften van Artistro gekocht, en ik moet zeggen het is fantastisch. Het werkt super goed. En heb nu steen nummer 14 gemaakt. Natuurlijk moet ik nog wat oefenen. Maar ik weet zeker dat het met deze stiften helemaal goed gaat komen.
Zoals ik al eerder zei: Dit is mijn nieuwe happy verslaving.

 

Ik zou het leuk vinden om de heBBiez stones nog eens terug te zien of Instagram of Facebook. Op Facebook deel ik ook mijn recente heBBiez stones in de album genaamd heBBiez stones. En op Instagram deel ik deze in de story’s en vind je ze ook terug in de story highlights genaamd heBBiez stones. 

Tag heBBiez op Instagram, of heBBiezz op Facebook.

Liefs,

Elaisa

Pin It on Pinterest