Gratis aftelkalender van heBBiez

door | jan 3, 2021 | Gratis

Elk jaar maak ik voor mijn zoontje Bruce een aftelkalender. Ik ben hier mee begonnen voordat hij vier werd. Hij wilde graag weten wanneer hij jarig was, en dus vier jaar werd. Hij leerde zo de cijfers herkennen. Ook schreef ik erop als bijvoorbeeld zijn oma zou komen, of als er iemand anders in de familie jarig was of wanneer het zwemdag is. En elke avond voor het slapen gaan strepen wij samen de dag af. Nu hij vijf is leert hij ook de dagen van de week. Ik heb dus nu een kalender gemaakt waarbij ook de dagen op staan. Ik hoop dat jullie de kalender ook leuk vinden. Je kan hem gratis downloaden en uitprinten. Ik zou het leuk vinden als je hem in je deelt op Instagram en of op Facebook en heBBiez erin tagt.

Gratis aftelkalender van heBBiez
klik op het plaatje hierboven om de kalender gratis te downloaden en uit te printen

Pin It on Pinterest